ASB Horeca

Alle ruimte voor jouw talent

Onze gasten de vakantie laten beleven waarvan jij als kind droomde?

Vertrouwen op ervaring

ASB; Aandacht voor Smaak en Beleving. Het belangrijkste is dan nog niet eens benoemd: aandacht voor onze medewerkers. Het team van ASB bestaat uit gedreven en ervaren horecamedewerkers die flexibel en breed inzetbaar zijn. Stuk voor stuk hebben zij oog voor detail, oog voor elkaar en zetten graag dat stapje meer. Onze opdrachtgevers onvergetelijke momenten bezorgen kunnen wij alleen maar doen door te vertrouwen op ons visitekaartje: de kennis en kunde van onze medewerkers.

 

Topjobs op toplocaties

Wij weten wat wij in huis hebben en kijken uit naar wat jij komt toevoegen. Jouw inbreng en creatieve ideeën geven wij graag de ruimte. Bij ASB kun jij aan de slag in de keuken, restaurants, in de snackbar of bijvoorbeeld de ijssalon, zoals op CapFun Stoetenslagh. Vandaag werk je in het strandpaviljoen en morgen tap je de dikste ijsco’s. Overmorgen bereid je de beste mixdrankjes van de Beach Boulevard en de dag dáarna verkoop je het lekkerste Streetfood. Onze gasten de vakantie laten beleven waar jij als kind van droomde is waarom het gaat. Daarvoor zet jij graag dat stapje extra. En die extra stap is iets wat wordt gezien, wat wordt gewaardeerd en waarmee jij verder komt.

Wij staan – net als jij – nooit stil

Jij wilt jezelf blijven ontwikkelen en dat stimuleren wij. Naast een lekker salaris krijg jij de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen om nóg beter te worden in wat je doet. We noemen er een paar; hygiënecode HACCP, tapcursus, cocktail shaken of een Barista workshop.

Jij kunt..

.. contact met ons opnemen als ASB jouw interesse heeft gewekt. Bel, mail of app ons zodat we elkaar binnenkort spreken. Wij kijken naar je uit!

Onze functies

 Facilitair medewerker horeca vakantiepark

Jij – facilitair medewerker horeca – bent dé rots in onze branding. Jij zorgt ervoor dat jouw horecacollega’s in de middag hun gasten van lekker eten en drinken kunnen voorzien, in een schone en bijgevulde horecaomgeving. ’s Avonds laten zij hun werkplek ‘voor het oog schoon’ achter en de volgende ochtend kom jij om de puntjes op de ‘i te zetten. Jij doet de o-zo-belangrijke voorbereiding. Jij zorgt ervoor dat alles weer ‘spik en span’ is, zodat de middagcrew kan knallen. Teamwork dus!

Van ons, voor jou
Wanneer jij jezelf verder wilt ontwikkelen, proberen wij daaraan mee te werken. Trainingen en cursussen volgen kan in overleg. In de zomermaanden moet het gebeuren en daarom sparen we jouw overuren op. Maar, daar krijg je natuurlijk iets voor terug!  Jij hebt heel vee vrije tijd in de wintermaanden, terwijl wij jou wél doorbetalen. Klinkt goed, toch?

Als facilitair medewerker horeca vakantiepark..

  • .. heb jij oog voor het werk;
  • .. steek jij je handen graag uit de mouwen;
  • .. verzorg en droog jij de was;
  • .. beheer je koffieapparaten (je controleert ze en vult bij);
  • .. beheer je schoonmaakmiddelen en dispensers (je vult bij en handelt bestellingen af)
  • .. help je met lichte onderhoudswerkzaamheden.
  • .. ondersteun jij je collega’s waar je kunt, we werken als team;
  • .. leun je achterover als het werk dat toelaat en geef je gas wanneer dat nodig is.

Wij verwachten van jou dat..

  • .. je bent opgeleid tot facilitair medewerker;
  • .. je flexibel en een doorzetter bent, geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • .. je vrolijk, gastvrij, en collegiaal bent;
  • .. je in bent voor een gezellig babbeltje en een geintje op zijn tijd;
  • .. je in het bezit van een rijbewijs en/ of eigen vervoer;
  • .. je leergierig bent en ervoor openstaat jezelf verder te ontwikkelen;
  • .. je kansen pakt en voorbereid op je werk verschijnt.

Wij bieden jou..

  • .. de ruimte je talenten te laten zien;
  • .. veel vrije tijd in de wintermaanden, terwijl je het hele jaar krijgt doorbetaald;
  • .. marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • .. de tofste werkplekken van Noord-Nederland;
  • .. de kans om deel uit te maken van gezellige teams.

 

 Horecamanager vakantiepark

Vind jij het leuk om gasten een geweldige vakantie te bieden? Zoek je afwisselend werk met flexibele tijden? Heb je ook nog ervaring of affiniteit met de horeca en recreatiesector? Lees dan snel verder!

Vakantie vieren is genieten; niets moet en alles mag. Een kop koffie of een borrel op het terras, een lekkere lunch, ontspannen uit eten gaan óf een ijsje of een patatje halen hoort daarbij. Punt. Samen met jouw team bezorg jij gasten de vakantie waar ze als kind van droomden, en dat geeft jou plezier. Werken op een vakantiepark betekent niet alleen dat het in de zomermaanden ‘moet gebeuren’, het betekent ook dat het qua drukte ‘hollen of stilstaan’ kan zijn. De openingstijden, personele bezetting en werktijden variëren steeds. Op piekdagen ben jij de spin in het web en weet jij overzicht te houden. Jij weet wat jouw gasten én jouw team op welk moment nodig hebben en springt daarop in.

Work hard, play hard
Wanneer jij jezelf verder wilt ontwikkelen, geven wij jou graag die ruimte. In de zomermaanden moet het gebeuren en daarom sparen we jouw overuren op. Maar, daar krijg je natuurlijk iets voor terug!  Jij hebt heel vee vrije tijd in de wintermaanden, terwijl wij jou wél doorbetalen. Work hard, play hard.

Als facilitair medewerker horeca vakantiepark..

  • .. ga je aan de slag als meewerkend manager;
  • .. ben je een kartrekker die het voortouw neemt, zichtbaar en aanwezig op de werkvloer;
  • .. ben je benaderbaar en communicatief sterk;
  • .. ben je het aanspreekpunt voor collega’s, gasten en leveranciers;
  • .. ben je verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken zoals roosters, inkoop, administratie en het behalen van doelstellingen;
  • .. weet je jouw kennis, ervaring en servicegerichtheid over te brengen aan jouw medewerkers;
  • .. zie je je werk – en of dat nou koffie uitserveren of meedenken over beleid is – als uitdaging;
  • .. weet jij strategisch en uitvoerend met horeca bezig zijn perfect te combineren;
  • .. leun je achterover als het werk dat toelaat en geef je gas wanneer dat nodig is.

Wij verwachten van jou dat..

  • .. je flexibel en een doorzetter bent, geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • .. je vrolijk, gastvrij, en collegiaal bent, jij coacht, begeleidt en ondersteunt;
  • .. je in bent voor een gezellig babbeltje en een geintje op zijn tijd;
  • .. je organisatorisch sterk bent en denkt in oplossingen;
  • .. je energie haalt uit het werken met mensen
  • .. je beschikt over aantoonbare kennis en ervaring behorende bij deze functie;
  • .. een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt;
  • .. je beschikbaar bent tijdens schoolvakanties, feestdagen en evenementen;
  • .. een passie hebt voor eten, drinken en gastvrijheid.

Wij bieden jou..

  • .. de ruimte je talenten te ontwikkelen;
  • .. veel ruimte voor eigen inbreng om de horeca – samen met je team – naar een hoger level te tillen;
  • .. veel vrije tijd in de wintermaanden, terwijl je het hele jaar krijgt doorbetaald;
  • .. marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • .. de tofste werkplekken van Noord-Nederland;
  • .. de kans om deel uit te maken van gezellige teams.

 Allround horeca medewerker vakantiepark

Voor ons strandpaviljoen, snackbar, ijscorner en Happy Fun Beach op vakantiepark Capfun Stoetenslagh zoeken wij (toekomstige) horeca-toppers! Snackbar medewerkers, medewerkers bediening, bar/ foodmedewerker, medewerker ijscorner en afwassers. Je kunt full- of parttime aan de slag en jouw (bij)baan is goed te combineren met school of studie. Voor aankomend seizoen – april tot oktober – zoeken we enthousiastelingen die onze gasten een onvergetelijke tijd bezorgen.
Iets voor jou?

Eindeloos vakantie vieren
Op vakantiepark Capfun Stoetenslagh kunnen gasten zeven dagen per week gebruik maken van de horecavoorzieningen. In de weekenden en vakanties geven jij en je team vol gas en op andere momenten is er tijd om te ontspannen. Jij loopt in de bediening op het terras, toont je frituur-skills in de snackbar, draait de mooiste ijsbollen op een hoorntje en mixt de lekkerste cocktails in de Happy Fun Beach Bar Je werkt dan hier, dan daar; jij bent allround inzetbaar, leert veel en verdient lekker. Tijd voor plezier is er altijd, dat vinden wij erg belangrijk. Plezier willen we uitstralen én maken.

3x ‘ja’?
Ben jij woonachtig in Hardenberg, Dedemsvaart, Slagharen (omgeving)?
Ben jij leergierig, enthousiast en niet bang om een praatje te maken met gasten?
Vind jij het fijn om in de avond, weekenden, vakanties en tijdens evenementen aan de slag te gaan?

Groentje?!
Heb je geen ervaring in de horeca? Geen enkel probleem! Wij leiden – voor dat je begint te werken – op. De fijne kneepjes van het vak leer je daarna in de praktijk en heb jij in no time onder de knie.

Als allround horecamedewerker vakantiepark..

  • .. heb jij oog voor het werk;
  • .. ondersteun jij je collega’s waar je kunt, we werken als team;
  • .. leun je achterover als het werk dat toelaat en geef je gas wanneer dat nodig is.
  • .. leun je achterover als het werk dat toelaat en geef je gas wanneer dat nodig is.

Wij verwachten van jou dat..

  • .. je vrolijk, gastvrij, en collegiaal bent;
  • .. je in bent voor een gezellig babbeltje en een geintje op zijn tijd;
  • .. jij je handen graag uit de mouwen steekt en van aanpakken weet;
  • .. je leergierig bent en ervoor openstaat jezelf verder te ontwikkelen;
  • .. je kansen pakt en voorbereid op je werk verschijnt.

Wij bieden jou..

  • .. de ruimte je talenten te ontwikkelen;
  • .. een flexibele baan die makkelijk te combineren is met andere bezigheden;
  • .. een goed salaris afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
  • .. de tofste werkplek van Noord-Nederland;
  • .. gezellige borrels en uitjes met collega’s
  • .. de kans om deel uit te maken van gezellige teams.

 Kok

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime zelfstandig werkend kok. Ben jij gemotiveerd, enthousiast en heb je zin in een nieuwe uitdaging binnen een hecht en onwijs gezellig team? Dan ben jij degene die we zoeken! Solliciteer vandaag nog!

Functieomschrijving
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bereiden van heerlijke gerechten. Daarnaast zorg je voor het waarborgen, verbeteren en continueren van de kwaliteit en service. Je onderhoudt de keuken en maakt de werkomgeving schoon. Hierbij hanteer je de hygiëne (HACCP). Actief meedenken in de verdere professionalisering en ontwikkeling van
onze organisatie wordt zeer op prijs gesteld.

Werkzaamheden
– Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden voor lunch, borrel en diner
– Je zorgt voor een frisse en schone werkplek en houdt rekening met de HACCP-richtlijnen
– De kwaliteit van producten controleren
-Warme en koude gerechten bereiden

Functie eisen
– Je hebt kennis van de HACPP richtlijnen
– Je bent stressbestendig, positief en initiatiefrijk
– Je hebt een hands-on mentaliteit
– Je bent flexibel

De Belten biedt jou
– Een goed salaris conform de horeca -cao
– 25 verlofdagen op basis van een fulltime contract
– Een open en informele werksfeer waar ruimte is voor eigen initiatief
– Goede, vrolijke sfeer met gezellige collega’s

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden door deze vacature? Solliciteer nu en stuur je motivatie en je CV esther@asbhoreca.nl.

Op freelance basis bij ons aan de slag? Informeer naar de mogelijkheden. Mail een motivatie voorzien van je CV naar esther@asbhoreca.nl

Spreekt één van de bovenstaande funties je aan? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of neem direct contact met ons op.

info@werkenenevenement.nl